Bliv røgfri med en e cigaret

De fleste rygere kender til følgende dilemma: Man er virkelig glad for den nydelse og den afslappende effekt brugen af tobaksprodukter har. Samtidig rammes man ganske ofte af en følelse der bedst kan beskrives som ”selvlede” over dagligt gentagne gange at gøre noget, som man som rationelt tænkende menneske udmærket er klar over er skadeligt for ens krop. Meget ofte skaber dette dilemma yderligere det paradoks, at rygeren for at ”glemme” selvleden simpelthen ryger endnu mere – så slapper man jo af! Det er klart, at jo mere man ryger, jo mere udsætter man sig selv for de risici der er forbundet med brugen af tobak. Teknologien har heldigvis igennem de senere år i højere og højere grad haft fokus på de problemstillinger som mange rygere går og kæmper med. Det kan være virkelig vanskeligt for en ryger fra den ene dag til den anden bare at droppe tobakken – den ene side af sagen er den fysiske afhængighed af nikotin – den anden vanen med at have noget i hænderne og i munden med jævne mellemrum. Inden for de seneste år er der kommet en række forskellige produkter, som kan hjælpe danskere med at blive røgfrie. En e cigaret er en af de opfindelser som har oplevet den største popularitet.

 

Damp med en e cigaret og oplev øget chance for rygestop.

 

På markedet findes en lang række e cigaret produkter som tillader (eks)rygeren stadig at få den nikotin som vedkommende er afhængig af, men helt uden, at vedkommende samtidig får kulilte og tjære ind i sin krop i samme ombæring. En e cigaret er et lille elektrisk apparat som kan give rygeren fornemmelsen af at ryge, for de fleste e cigaretters vedkommende endda med ”røg”  – som dog er ren vanddamp – og en smag som man selv kan vælge. Når du vælger at skifte fra almindelige cigaretter til en e cigaret træffer du samtidig et vigtigt valg i forhold til dig selv, din familie og dine venner.

Hver de eller dig selv vil længere blive udsat for konventionel tobaksrygnings skadelige effekter. Du kan nyde, at du får den nikotin du føler, at du har brug for – og samtidig er tidligere nævnte ”selvlede” en saga blot – for med en e cigaret udsætter du ikke længere din krop for kræftfremkaldende stoffer hver evig eneste dag. Det er aldrig for sent at træffe et valg om at ændre i sine vaner – det er ALDRIG for sent igen at tage ansvaret for sit eget helbred. Du behøver ikke gå på kompromis blot fordi du lægger tobakken på hylden – dit liv behøver ikke at ændre sig. Med en e cigaret har du blot aktivt valgt, at rygning ikke længere skal udgøre en risiko for dit og dine nærmestes generelle helbred.

Hos din-ecigaret.dk har de oplevet en stor tilstrømning af brugere af e cigaretter. De fortæller at mange danskere starter med at bruge en almindelig nikotin styrke i deres e cigaret, hvorefter de gradvist nedtrapper deres nikotin forbrug, ved at bruge e-væske med lavere nikotinindhold. Dette hjælper rigtig mange med at droppe cigaretterne, nemt og effektivt.