Dagen hvor PS4 frigives

Det er snart dagen for lanceringen af PS4, og denne dag venter jeg på, og ser frem til med en spænding, der må siges at være lidt større, end hvad jeg kan rumme. Jeg kan slet ikke holde mine tanker væk fra, at jeg snart kommer til at se maskinen. Jeg kommer til at være en af de første i butikkerne, så snart den ser dagens lys i Danmark, og jeg kommer til at tonse hjem, så jeg kan installere den, og begynde at spille på den med det samme. Denne dag er der ingen, og jeg understreger, ingen, der kommer til at høre fra mig. Der bliver det bare mig og min konsol, hele dagen. Ventetiden er ulidelig nogle dagen, og jeg forsøger at slå den ihjel ved at læse så meget om maskinen, som muligt. På en eller anden underlig måde, så hjælper det mig faktisk rigtig godt. Desuden hjælper det, at snakke med folk, der er ligeså vilde efter maskinen, som jeg er. Det med at vide, at vi alle glæder os lige meget.

En blog om den nye PS4 konsol

På et tidspunkt, så sad jeg og søgte efter den bedste deal på en PS4, og her faldt jeg over en blog, som jeg siden har nydt godt af, fordi der er så meget info om PS4 på dette site. Jeg kan bestemt anbefale jer, at tage et kig på denne blog, hvis i er ligeså interesserede i den nye konsol, som jeg er. Siden er virkelig god, og jeg får stillet lidt af min nysgerrighed på den, når jeg har behov for det, hvad jeg nogle gange har. Nogle dage er lettere at komme igennem uden konsollen, end andre, for mig. det kan være, at du har det på samme måde.