Den første snorkespray

Den første snorkespray jeg nogensinde købte, købte jeg til min nabo, se her. Det var sådan, at jeg havde bosat mig, i et meget lille kvarter. Ikke desto mindre, så var den en ikke så tyk væg der var mellem min nabo og jeg. Det gjorde også at vi rent faktisk sov ved siden af hinanden. Det eneste der adskilte os, var altså en meget tynd gipsvæg.

snorkesprayDet betød altså at vi kunne høre hvad hindanden lavede om natten. Der er ingen tvivl om, at der har været nogle akavede momenter, og jeg forstår slet ikke hvorfor man har valgt at designe et hus på denne måde. Ikke desto mindre, så er der altså nogle der har gjort dette. Det betyder dog også, at i lige så lang tid som jeg har vist det, så har jeg ikke været helt klar over, hvad der rent faktisk har foregået. Jeg er dog helt sikker på, at jeg på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at regne ud, hvad der rent faktisk foregår. jeg er dog også helt sikker på, at jeg virkeligt nok skal ende med at få en snorkespray.

Ny snorkespray

Det er altså sådan, at jeg kan høre min nabo snorke, og det er altså derfor at jeg har købt en snorkespray til ham. Jeg håber virkeligt at han har tænkt sig at bruge den, jeg kan i hvert fald ikke klare ret meget mere snorken fra hans side. Jeg er altså ved at gå ud af mit gode skin. Jeg håber altså virkeligt også at han bestemmer sig for at bruge min snorkespray. Der er ingen tvivl om, at hvis han ikke vil bruge denne snorkespray så bliver jeg meget ked af det. Det er altså også derfor, at jeg virkeligt forventer at han rent faktisk gør det. Der er jo ingen tvivl om, at det nok skal virke med denne snorkespray.