E cigaret som rygestop

En e cigaret er en god og nem måde at kickstarte dit rygestop på. For nogle er der tale om en stor trang til at få stillet sit behov for indtag af nikotin, men for langt de fleste er der tale om en vanesag, og her kan en e cigaret gå ind og fungere som erstatning for den normale cigaret.

e cigaretteDen største og bedste forskel er at en ecigaret ikke er skadelig på samme måde som en normal cigaret, som indeholder mange tusinde forskellige giftstoffer. En cigaret fungere ved at væsken opvarmes, og derved skabes damp som giver følelsen og fornemmelse af røg, selvom der blot er tale om vanddamp. Desuden er dampen velduftende, og på ingen måde til besvær som f.eks. normal tobaksrøg.

 

En el cigaret kan du vælge mange forskelige smage til, og du kan dampe på din e cigaret stort set overalt hvor du befinder dig i dagligdagen, da den ikke er til irritationen for dine medmennesker.

 

E cigaret = rygestop med succes

E cigaret er den klart bedste og blødeste overgang hvis du vil kvitte smøgerne og starte dit liv uden cigaretten. Med el cigaretten behøver du ikke længere tænke over de skadelige virkninger det kan have på dine omgivelser at du ryger, og du slipper også af med bekymringen omkring dit helbred, da el cigaretten ikke er skadelig, og kun indeholder ikke skadelig damp.

 

Vi anbefaler at du starter med en e cigaret for at kickstarte dit rygestop, da det vil give dig mulighed for at trappe ned på din vane, samtidig med at du fra den ene dag til anden kan fjerne alle de farlige stoffer fra de normale cigaretter fra din dagligdag og dine medmennesker. Med en el cigaret sikrer du at dine omgivelser ikke lastes med din røg, og du får til friheden til at dampe på din e cigaret overalt hvor du færdes.