En af Danmarks eneste læringskanaler til online markedsføring

En spændende kombination gør, at folk med kendskab inden for online marketing er særdeles eftertragtede i Danmark. Udbuddet er relativt småt, og efterspørgslen bliver blot større og større – vi står nemlig ikke til at handle mindre på nettet lige foreløbigt.

Det er dog ikke muligt at uddanne sig reelt inden for online markedsføring ad normal vej. Og derfor ender mange os med at gå uden om muligheden, da de ikke kan få det på et universitet.

Og når e-handlen blot stiger år for år og vi finder flere og flere anvendelsesmuligheder for internettet, er der pludseligt mange penge at tjene for de med ekspertise inden for online markedsføring.

en e-bog med indlæringI et 6 ugers kursus fra Vejentiljob.dk er det muligt at blive undervist i online markedsføring, herunder søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, konverteringsoptimering og lignende, fra landets førende ekspert. Kurset er godkendt som et kursus til ledige, hvorved ledige over 25 år og inde i første ledighedsperiode har ret til at deltage i kurset.

På denne måde aktiveres landets ledige til en stillingstype, hvor der faktisk er en stor efterspørgsel på uddannet arbejdskraft – nogle, der kan se ud til at komme til alle parters gode.