Er der forskel på en e-cig og en e-cigaret?

En e-cig og en e-cigaret er præcis det samme, blot forskellige navne til den samme genstand. En e-cig har mange navne, men omfatter den samme genstand. Du kan på vores side læse om e-cigaretter, hvis der er noget du ønsker at vide.
e cigarette

E-cigaretter og kampen mod rygning

En e-cig er en fantastisk opfindelse, som hjælper mange rygere af med de almindelige cigaretter. En e-cig giver dig en fantastisk fyldig damp, som gør at du stadig opnår den dejlige rygefølelse i kroppen. Der findes mange alternativer til cigaretter, men de fleste vender tilbage til cigaretterne fordi de savner den rygefølelse man får i kroppen når man ryger. Derfor er en e-cig meget smart, da du stadig vil få damp og hermed en behagelig rygefølelse. Der findes flere forskellige e-cigaretter. Den bedste og mest populære er dog Ego e-cig, som de fleste mennesker vælger at dampe på. Den skal fyldes med det der kaldes e-juice, og her kan du selv vælge hvilken smag du ønsker den skal bestå af. Ved at dampe med din ynglings smag, vil du opleve en meget bedre dampoplevelse.

En e-cig – et sundt alternativ

En e-cig er et sundt alternativ til de almindelige cigaretter, og derfor vælger mange at kvitte smøgerne og i stedet dampe på e-cigaretter. En e-cig indeholder IKKE alle de skadelige stoffer som almindelige cigaretter gør, og du skader derfor ikke dit helbred ved at dampe. Almindelige cigaretter er kræftfremkaldende, og skader også andres helbred når du ryger. En e-cig er naturligvis heller ikke skadelig for andre, hvilket betyder du kan dampe i andres selskab uden de skal føle sig generet af det. Du vil hurtigt kunne mærke på din krop at du er røgfri, og vil føle dig helt som ny.