Et atelier til min fars kæreste med betongulv

Min fars nye kæreste

Da min far fik en kæreste, blev jeg meget glad på hans vegne. Siden min mors og fars skilsmisse var han blevet en smule ked af det. Han havde det egentlig fint, men det var som om, han manglede noget i sit liv. Han manglede en til at vågne op ved siden af. Efterhånden som tiden gik, blev de mere og mere glade for hinanden og inden længe var de flyttet sammen hjemme hos os. Hun havde tre andre børn, og de skulle selvfølgelig flytte med. De begyndte derfor at bygge en tilbygning, der skulle fungere som ekstra værelser til os alle sammen. Dette var et stort byggeprojekt, men snart var det overstået, og de flyttede derfor ind. Efter noget tid med hende opdagede jeg, at hun havde en stor interesse inden for at tage billeder, og jeg var derfor meget betaget af hendes kunstneriske side. På et tidspunkt besluttede jeg derfor, at jeg ville fortælle far, at hun måtte have et galleri, så hun kunne fremvise sine smukke billeder. Far var selvfølgelig med på idéen, og han ville derfor lave stalden om til et atelier til hende.

 

Et atelier til min papmor

Da fars kæreste tog på ferie med sine børn, gik far og jeg i gang med at rydde stalden fuldstændigt. Herefter brækkede vi alt gulvet op, og da der var nogenlunde rent, lagde vi et flot betongulv (Læs mere her: http://www.c2-danmark.dk/betongulv/ )derinde. Betongulvet skulle give atelieret et råt og moderne udseende, præcis som vi vidste hun gerne ville have det. Derefter malede vi alle væggene hvide, og resultatet blev faktisk ret godt. Til sidst installerede vi et rigtig godt ovenlys, og straks var det hele færdigt. Da min fars kæreste så det, blev hun rigtig overrasket og glad, og hun lavede derfor pandekager til os. Siden da har hun fremvist rigtig mange flotte fotografier frem derinde.