Få overblik over forbrugslån og bedre råd

Aldrig har der været så mange lånemuligheder, som der er på nettet i dag. Det er en ren jungle at finde rundt i og det er nemt at blive lokket i uføre. Men heldigvis er der hjælp at hente samme sted, som du kan låne pengene – nemlig på nettet!

Vi møder dem overalt på nettet. Låneudbydernes farvestrålende annoncer, skægge historier om folk de har hjulpet og små søde maskotter, der faldbyder lån af alle mulige slags. De lover alle sammen hurtig og smertefri behandling af din låneansøgning og at de er de billigste at låne hos.

Få klar besked om forbrugslån

Men så nemt og rosenrødt ved vi jo godt, at det ikke er at låne. For lån er en alvorlig ting. Det er ikke noget, du tager for sjov og vi ved jo også godt, at de skal betales tilbage igen – oftest over flere år. Og selv om renteniveauet er lavere på forbrugslån i dag, end det var engang, kan de jo ikke være de billigste alle sammen.

Derfor er det godt, at der findes steder som www.forbrugslaan.com, hvor du kan få klar besked om, hvordan du finder det billigste forbrugslån. Her kan du også finde ud af, hvad det er for faldgrubber, du skal se efter, når du tænker på at låne på nettet. For du skal huske at læse det med småt!

Forbrugslån handler ikke kun om ÅOP

De fleste af os ved jo sikkert godt, at lån sammenlignes ved hjælp af den såkaldte ÅOP. Det er en procentsats, der angiver de samlede årlige omkostninger i procent ved at tage lånet hos den enkelte låneudbyder. ÅOP omfatter således både de renter og gebyrer, der løber på lånet i løbet af et år. Så i princippet skal du bare finde den låneudbyder, der har den laveste ÅOP. Så har du fundet det billigste lån!

Men selvom det er rigtigt nok på papiret, så er det ikke helt nok, bare at gå efter ÅOP’en. Det er mindst lige så vigtigt at sætte dig ind i den enkelte låneudbyders regler og vilkår for lånet. For eksempel bør du altid tjekke størrelsen på udbyderens rykkergebyr. Rykkergebyret indgår jo ikke i ÅOP, fordi du jo ikke skal betale rykkergebyr, så længe du overholder dine afdrag på lånet.

Samtidig bør du huske at undersøge, om du har mulighed for at indløse lånet før tid, uden at du er tvunget til også at skulle betale de renter, som låneudbyderen ellers går glip af.

Hvordan finder jeg det bedste forbrugslån

Så for at finde det bedste forbrugslån, er det ikke nok at sammenligne ÅOP. Alt det med småt skal også læses igennem.

Vil du skyde genvej til at finde de billigste forbrugslån, kan du prøve en side som www.lån-straks.com. Her kan du få et overblik over de forskellige lånetyper og vælge det beløb, du ønsker at låne. Så får du en liste over de bedste låneudbydere.

Tjek regler og vilkår ud hos de tre-fire billigste og bestem dig så for, hvilken udbyder, du synes, der er den bedste at optage dit forbrugslån hos.