Fornuftigt med weight gainer

Der er ingen tvivl om at det er et fornuftigt valg at begynde at bruge weight gainer, i hvert fald hvis du har ambitioner om at være en seriøs pumper. Personligt kan jeg ikke helt bestemme mig om jeg snart har fået nok af at gå i fitness, og jeg kan slet ikke bestemme mig. Det er nemlig sådan at jeg har brugt det meste af min ungdom i fitness, og det kan godt irriteret mig en del at jeg har brugt så meget tid i fitness, og så mange penge på kontingent og weight gainer. Specielt når jeg snakker med mange af mine venner, der hver eneste weekend har oplevet noget sjovt og vildt. Det har jeg aldrig for jeg er så seriøs med mit fitness og med min kur på weight gainer, at jeg stort set aldrig drikker. Jeg går dog stadigvæk i byen, men det kan godtvære svært at holde den kørende ud til sent på natten, så man ikke drikker, og det er jo nu engang der det vildeste ting sker.

Ikke mere weight gainer

Jeg har derfor besluttet mig for at stoppe på  weight gainer, for jeg har fundet ud af at det simpelthen ikke er det værd. Når jeg siger at det ikke er det værd, så mener jeg at det ikke er værd at bruge så mange tid og penge på fitness, og det at følge en weight gainer kur, i forhold til at alle de sjove ting du går glip af. Det er selvfølgelig fedt at være stor og stærk, og det er noget jeg har nydt meget, men det er nu gået op for mig, at jeg vil ikke sidde som en gammel mand, og fortryde at jeg gik så  meget op i fitness og weight gainer, at jeg missede en masse fede oplevelser sammen med mine venner, som desuden også er begyndt at blive træt af at jeg går så meget i fitness, og stort set aldrig drikker på grund af weight gainer.