Gør tyvene usikre med privatalarm

Let at bryde ind

private alarmSom tidligere kriminel inden for tyveri, ved jeg en del om at sikre hjemmet. Jeg ved i hvert fald, hvad der ikke er sikkert. Flere folk tror, at huset er sikret, så længe hoveddøren er låst, men man bliver faktisk overrasket, når man finder ud af, hvor let det er, at bryde ind i et hus. Mit første kup foretog jeg omkring 13-års alderen og allerede dengang fandt jeg hurtigt ud af, hvilke huse der var nemme at bryde ind i. Pludselig blev det en sport at udfordre sig selv. Jo sværere huse man kunne bryde op, desto bedre tyv var man.

 

Kuppet

Dét der stoppede min kriminelle karriere, var blot et system, sat op i et hus. En lille kasse nærmest. Jeg havde fundet en villa i et rigtig flot kvarter, og jeg havde tænkt mig at bryde ind mens ejeren af huset var ude for at handle. Jeg havde holdt øje med huset før, så jeg vidste at handleturen gennemsnitlig tog tolv minutter. Da ejeren kørte væk fra huset, begyndte jeg at gå i auktion. Jeg brød ind i gennem et vindue og startede søgningen af værdier. Fem minutter efter jeg var brudt ind, kom politiet helt uventet og jeg var taget på fersk gerning.

 

Starten på et nyt liv

Da jeg spurgte politiet, hvordan de havde fundet mig, fortalte de om den privatalarm ejeren havde fået installeret. Jeg havde godt hørt om disse alarmer, men jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme ud for sådan en hernede syd på. I dag er jeg dog glad for, at jeg støtte på alarmen, for den har givet mig et nyt liv. Takket være den holder jeg nu foredrag omkring sikring af hjemmet og jeg anbefaler stærkt den såkaldte privatalarm, da det var den der fangede mig.