Hvad er ecigaret?

Kender du der, at man får lært et nyt ord, og man kan bestemt ikke finde ud, hvad det egentlig betyder, og i hvilken kontekst man anvender det? Sådan har jeg det med ordet ecigaret. Jeg har i flere måneder forsøgt at søge om informationer omkring ordet, men jeg ledte forgæves. Naturligvis endte jeg med at benytte internettet, hvor jeg startede med at skrive ”hvad er ecigaret”. e cigaretteHer fik jeg mange forskellige svar, og jeg blev endnu mere forvirret, da jeg nu fik en masse ord og forklaringer der har noget med sundhed, velvære, lækkert og balanceret liv. Det havde jeg ikke forventet, da jeg troede, at ecigaret udelukkende drejede sig om almindelig rygning. Men det var rygning på en anderledes måde. Det var nærmest en drøm. Man tager noget som minder om en cigaret, tænder for det og ryger. Forskellen er bare, at det er langt sundere.

 

Endelig fik jeg en åbenbaring omkring ecigaret

Efter den kort tid som jeg anvendte på søgning blev min nysgerrighed tilfredsstillet i langt højere grad. Jeg fandt ud af, at man kan få ecigaret med forskellige smag og farver. Det siger meget om, hvordan cigaret af fremstillet af høj kvalitet, hvor der er fokus på sundhed og at forbrugeren skal føle, at han eller hun har noget lækkert i hånd. Selv duften er lækkert og derfor vil man næsten glæde sig til at tænde for en ecigaret. Med alle disse informationer blev jeg langt klogere omkring ordet, og nu går jeg rundt og fortæller mine venner, familie og bekendte, at de alle skal begynde at læse mere om alle de gode fordele, der er ved ecigaret. Siden da har flere af mine venner forsøgt at starte en god diskussion om, hvorfor vi ikke vidste noget om ordet, og hvordan de alle fik en åbenbaring, da jeg begynde at snakke om det.