Hvide tænder med tandblegnings strip

Tandblegnings stripsMin mand har alt den tid, hvor jeg har kendt ham haft gullige tænder. Det har jeg ikke syntes var specielt pænt og derfor opfordrede jeg ham til at gøre noget ved det. Han synes ikke selv at det var noget problem, men efter han har fået hvidere tænder er han blevet super glad for at han gjorde noget ved det. Alt han gjorde var blot at kæbe nogle tandblegnings strips og så bruge dem det anførte antal gange. Han så hurtigt en god virkning og han synes selv at det nu er blevet rigtig pænt.

 

Tandblegnings strips virkede for mig

Mit navn er Kurt og jeg blevet opfordret af min kone til at blege mine tænder fordi de var meget gullige. Det synes at have fungeret rigtig godt for jeg selv er rigtig glad for resultatet. Med tandblegnings strips fungerer super godt fordi de har bleget mine tænder på en behagelig naturlig og diskret måde. Jeg ligner ikke en superstar med overblegede tænder. De er blevet markant bedre, men ikke ofr meget så det ser unaturligt ud. Jeg er rigtig glad for at jeg prøvede disse tandblegnings strips, de har givet et rigtig godt blegningsresultat på mine tænder. Hvis der er nogen, som læser dette og er bange for at det ikke virker eller giver en grim blegning så kan i trygt stole på at dette produkt virker. Jeg tvivlede også, men det har bare virket over alt forventet og givet et rigtig pænt slutresultat. Jeg er glad for at jeg gjorde det og det er min kone også hun synes det er blevet meget pænere. Og I ved jo at hvis konen er glad er alting godt, så jeg er en glad og tilfreds mand nu med et flot smil.