Køb fairtrade med Pukka te

pukka te En fairtade entusiast

Verden bliver aldrig perfekt – det er umuligt, men man kan prøve at gøre sit bedste for at man kan nærme sig den bedst mulige status på denne jord. Det er normalt at træde på andre og være egoistisk og det er desværre ikke noget, der kommer bag på nogle individer mere. De fleste mennesker er villige til at gøre, hvad som helst for at opnå det bedst mulige for den mindst mulige pris, om det så inkluderer, at man skal jokke på andre medmennesker for at opnå dette. Jeg er en af dem, der er stærkt imod dette, hvilket også gør, at jeg går 100 % ind for fairtrade, da det er et princip, der ikke gør andet end godt for denne verden. Jeg har siden, jeg var gammel nok til at forstå, hvordan verden på mange områder hænger sammen på været bidt af fairtrade af ufattelig mange mere specifikke grunde en blot det, at det kun gør gavn.

Umiddelbart synes jeg faktisk, at der er fem grunde, der er værd at nævne. Den første er, at bæredygtig handel, som det også kaldes, forbedre dårligt stillede producenters vilkår på markedet ved at fx at give dem den rette løn. Den anden grund er, at fairtrade er med til fremme social lighed ved at mænd og kvinder får samme løn. Derudover beskytter det miljøet, øger bevidstheden om de ulige handelsforhold mellem nord og syd og sidst men ikke mindst påvirker det offentligheden gennem kampagner.

 

Derfor køber jeg Pukka te

Pukka te (læs mere her: http://www.puregreenshop.dk/okologiske-biodynamiske-fodevarer/okologisk-te.html) er en super delikat te, der eksisterer flere forskellige smagsvarianter af og jeg er gået hen og blevet helt igennem bidt af den. Da jeg fandt ud af, at det var et fairtrade-produkt, blev jeg ellevild, da jeg stort set kun handler fairtrade-produkter, da alt andet ville være dobbeltmoralsk af mig, nu når jeg går så meget ind for det. Derudover, så ønsker jeg jo selvfølgelig også at støtte det, jeg år op i, hvilket jeg bl.a. gør gennem Pukka te.