Kør rundt i staterne

Det kan på det kraftigste anbefales, at flyve til USA og tage på en kørselv ferie USA, også leje en bil og køre rundt og opleve lige det man vil. Jeg tog til Los Angeles, med min kone og min to voksne børn. Vi lejde en bil da vi kom frem så vi helt selv var herrer over hvor vi ville hen. Hjemme fra havde vi naturligvis undersøgt nogle steder hvor vi gerne ville hen. Men nogle gange kan man få nogle bedre ideer når man er kommet derned, også har man i højeste grad muligheden for at udføre de impulser, som man eventuelt vil få.

Vi havde planlagt at vi ville til San Diego og lidt længere syd på i Arizona, for at komme nærmere ned at se på hvordan smuglingerne finder sted. Det var en ting som vi gerne ville opleve, fordi vi vidste at det var et meget stort problem med illegale indvandre i sydstaterne, af folk som kom fra Mexico og resten af Latinamerika.

Det var en stor oplevelse at lære mere og komme tættere på dette store samfundsmæssige problem. Vi kørte derefter til San Francisco og oplevede denne by, som var helt vidunderlig i vores optik. Vi tog også på nogle små køreture rundt de forskellige steder som vi blev anbefalet og som vi læste os til.