Medicin giver ikke max sundhed

Usund medicin

I de seneste år er der flere og flere danskere der er blevet ramt af depressioner og andre mentale sygdomme. Læger og psykiatere udskriver derfor et stigende antal af recepter på lykkepiller og anden medica. Sygdommene bliver mere og mere normale, og størstedelen af de sygemeldte danskere lider af psykiske lidelser, hvoraf man mener, at mange af disse lidelser er depressioner eller lignende. Flere forskere mener, at de udbredte psykiske sygdomme er sundhedsskadelige, da noget af medicinen ikke er sund for kroppen. Der findes forskellige bivirkninger der er decideret skadelige for kroppens indre organer, og man skal derfor være opmærksom på hvilken medicin man udsætter sig selv og sin krop for.

 

Undgå medicin

For at undgå medicinen må man enten undgå sygdommene eller undgå behandlingerne. For at undgå begge dele kan man spise sundt og varieret. Ofte opstår sygdomme ved længere tids mangel af vitaminer og mineraler, som påvirker immunforsvaret negativt. Spiser man alle de vitaminer man skal have, kan man have mindre risiko for disse førnævnte sygdomme. En god kilde til at mindske risikoen er sollyset. Solens stråler giver mennesket en varme og glæde, og af den grund ser man specielt mange vinterdepressioner, da man ikke udsætter sin krop for nok sollys i den periode. Vinterdepressionerne er meget udbredte, og flere forskere anbefaler ikke medicinen som vejen mod et balanceret sind. Tvært imod anbefaler de massage, healing, meditation med mere.

 

Optimal Sundhed

Medicin er gået hen at blive meget nemmere at bruge i hverdagens stress og jag. Når man får hovedpine, tager man bare hovedpinepiller, da disse er dokumenteret for en effektiv virkning. Ofte er pillerne unødvendige, da hovedpinen kan være et tegn på mangel af vand. Hvis man får depression, kan man tage lykkepiller for at opvarte de endorfiner man ikke selv er i stand til at producere. Pillerne kan være unødvendige og man bør derfor ikke medicinere sig selv, da der findes andre og mere sunde kure eller metoder til et rask sind. Flere patienter burde søge max sundhed, og derfor spise meget sundere og mere varieret, dyrke motion og undgå pillerne.