Reoler med mange formål

 

Der bruges reoler i mange forskellige sammenhænge både i vores hjem og på vores arbejdsplads. Nogen gange tjener reoler til formål ”blot” at være funktionelle – andre gange er også udseendet vigtigt. Mange mennesker har i fleksibilitetens navn valgt at have en hjemmearbejdsplads således at de stadig kan få arbejdet gjort ved barnets første sygedag og lignende.

ReolerOpbevaringsplads i forbindelse med en hjemmearbejdsplads er vigtig – og behovet er naturligvis ofte ganske anderledes end det opbevaringsbehov man har hvis dine reoler for eksempel bliver brugt i stuen som bogreol eller til prydgenstande og lignende. Fortrolige papirer skal ikke ligge fremme på en åben hylde – især ikke med små børn i hjemmet. I en sådan situation er det en rigtig god idé at vælge en løsning hvor reol systemet enten er monteret på væggen hvor børn og kæledyr ikke har adgang – eller ved at kombinere reolsystemet med en del hvor man kan gøre brug af skuffer eller hylder der kan låses. Udover hjemmearbejdspladser og almindelige reol systemer man bruger i resten af hjemmet findes der også mange, måske især mænd, som nyder at have et rum hvor de kan være ”handy man” – ofte i garagen eller kælderen.

Opbevaringsløsninger af denne type er igen anderledes end de to førstnævnte – idét der ofte er brug for en løsning som er endnu mere robust en disse. Værktøj og byggematerialer er tunge – og man vil ikke risikere, at dyrt udstyr og lignende falder på gulvet. Derfor anbefales i denne forbindelse at investere i et reol møbel lavet af massivt træ. Desuden er værktøj og lignende ofte ganske farligt hvis det falder i de forkerte hænder. Derfor kan det i dette tilfælde også være en fordel hvis man vælger en løsning med mulighed for at afløse – især hvis der er børn i hjemmet.

 

Danskerne går efter reoler i dansk design

 

Det faktum at danskerne helst vil holde sig til dansk designet møbler er stadig et uændret faktum. Sådan har det været i mange år, og sådan vil det sandsynligvis også forsætte med at være. Vi danskere er stolte over den danske design tradition, og vi er vilde med at have det i vores eget hjem.

 

Dette har skabt grobund for en række danske design virksomheder, som har mulighed for at overleve i et ellers hårdt presset marked, hvor store internationale virksomheder tilbyder reoler til næsten igen penge. Men ved at holde fokus på kvalitet og det gode danske design, har virksomheder som Aage Bruun & Søn formået at overleve i det hårde konkurrence miljø og sælger stadig sine reoler med stor succes.