Samsung Galaxy S7: Bedre batterilevetid og microSD-kortet er tilbage!

I forhold til forgængeren S6 er Samsung Galaxy S7 en forbedring på mange fronter. Samtidig beviser forbedringerne, at Samsung lytter til kunderne og tager deres mening seriøst. Men ellers byder den nye Galaxy S7 og S7 Edge ikke på de store overraskelser. Det mest overraskende er nok de covers man kan få til Samsung Galaxy S7 som her hos Max99. Så meget for nyskabelse.

Set med en sensationsjournalists øjne er den ny Samsung Galaxy S7 en rimelig kedelig telefon. Men for de mange fans af Samsungs flagskibsmodel inden for mobiltelefoner, er der virkelig mange gode nyheder i vente, hvis de vælger at opgradere til enten en Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge.

Mere af alt det gode

På mange måder ligger forbedringerne lige til højrebenet. F.eks. er der kommet mere hukommelse på telefonen (en hel gigabyte ekstra, så den nu er født med 4 GB i stedet for 3) og der er kommet en hurtigere processor (enten Snapdragon 820 eller Samsungs egen Exynos i nyeste version).

På et punkt er specifikationerne dog droslet ned. Det drejer sig om det bagud-vente kamera. Her er opløsningen nu kun 12 megapixel i forhold til 16 megapixel på S6’eren. Til gengæld har det givet en bedre brændvidde på linsen, så du nu kan optage billeder med f/1.7 – hvilket betyder, at du kan tage meget bedre billeder i dårligt oplyste lokaler.

Generelt er farverne på billederne også blevet mere klare og væsentlig mere skarpe. Måske fordi autofokus-funktionen er blevet forbedret.

Lydhørig mobilproducent

Samsung har også indført en del forbedringer, der nok mere skyldes kunderne end den generelle teknologiske udvikling, der normalt er den, der sætter barren for forbedringerne fra den ene version til den næste.

Med Samsung Galaxy S7 har Samsung især lyttet til kundernes højlydte klager over, at der ikke var nogen indbygget microSD-kortlæser i Galaxy S6 og at batterilevetiden var helt ude i hampen.

Det har betydet, at den nye telefon har fået et kraftigere batteri med en kapacitet på hele 3.600 mAh og at der igen er microSD-kortlæser i telefonen, så der bliver plads til mange flere billeder og andre data på telefonen. Det kan dog synes paradoksalt, når datatrafikken samtidig er blevet billigere og båndbredden større på de mobile netværk. For det er nu en gang mere sikkert at lagre i skyen eller på en fysisk enhed. Forbrugerne er bare ikke helt klar til den udvikling endnu.

Et andet ankepunkt var designet på især de store S6 Edge- og S6 Edge Plus-telefoner. Det kunne nemt blive til lidt af en kraftpræstation, at skulle holde telefonen op til øret ved længere samtaler. Derfor har Samsung Galaxy S7 Edge fået en kurvet bagside, der gør, at den er væsentlig mere håndvenlig at have i hånden – også ved lange mobilsamtaler.

Få 3D og virtual reality med oven i handlen

Prismæssigt synes Samsung Galaxy S7 og S7 Edge at lande på samme eller en lidt lavere pris end forgængeren. Tilmed kan du – hvis du er hurtig – sikre dig et smart VR Gear til telefonen helt gratis! Senere kommer det til at koste omkring en tusse for de dykkerlignende briller, du kan sætte telefonen i. VR Gear kan også bruges til nogle af de tidligere Galaxy S-modeller.

VR Gear kan bruges til at vise 3D-film og spille 3D-spil på telefonen, ligesom du har mulighed for at prøve forskellige virtual reality-oplevelser, der udbydes af diverse onlinetjenester.

Så med Samsung Galaxy S7 synes virtual reality endelig at komme ud til menigmand!