Sponsor ved Lyoness Open

lyoness openJeg vidste ikke hvad Lyoness var, da jeg for første gang hørte om dem, da jeg så Lyoness Open, hvor de var sponsorer. Jeg var nysgerrig og derfor ind på deres hjemmeside for, at finde ud af hvad det var. Jeg fandt hurtigt ud af at de havde alt som man skulle bruge. Derudover kunne de samtidig byde bedre priser end jeg havde set andre steder før. Jeg havde interesseret mig meget for golf, hvilket også var begrundelsen for at jeg gjorde mit bekendtskab med Lyoness. Jeg kiggede derfor også på hvilket golfudstyr de kunne tilbyde gennem de andre udbydere og jeg blev helt opslugt i golfudstyr. Jeg gik i mange dage og tænkte over om jeg skulle købe mig et nyt golf sæt. Eftersom jeg havde tænkt så meget over det, kunne kun være fordi jeg skulle købe det. Jeg havde pengene til det og fandt det rigtige sæt som jeg helst ville have og afgav derefter min bestilling. Jeg fik sættet leveret og kunne ikke komme hurtigt ud på golfbanen. Det var en ren fornøjelse at spille med og det fik trukket mig endnu mere på golfbanen. Min lyst til sporten var blevet endnu større og jeg trænede mere end aldrig før. Jeg kunne se stor forskel på mit spil og heldigvis også på mine resultaterne, ved min deltagelse i turneringerne rundt i landet.

Lyoness og gode priser

Jeg engagerede mig mere i forhold til min klub og begyndte at være med som frivillig træner af ungdommen som spillede i klubben. Hver jeg der var nogle af de ungdomsspillere jeg trænede, som skulle have nyt golfudstyr, anbefalede jeg dem altid at gå ind på Lyoness hjemmeside og se hvilken muligheder de havde der igennem. Alle de spillere jeg anbefalede at gå ind på min ynglings hjemmeside, havde kun positive oplevelser med virksomheden og produkterne.