Typisk skolefoto

Hvis der er en ting der altid er ens så er det at jeg altid ser godt ud på skolefoto. Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, men jeg ved dog, at det er noget som jeg er virkeligt glad for. Der er slet ingen tvivl om, at det virkeligt gør, at jeg er super glad for at altid ser godt ud på et skolefoto. Jeg ved ikke helt hvorfor det er sådan, og det er faktisk også lidt svært at svare på. Der er dog ingen tvivl om, at uanset hvad der kommer til at ske, så er jeg sikker på, at vi nok skal ende med at finde ud af det i sidste ende.

SkolefotoDer er jo ingen tvivl om, at hvis jeg kan løse dette, så kan jeg fremover komme til at se godt ud på samtlige billeder. Der er altså slet ingen tvivl om, at det på et eller andet tidspunkt garanteret nok skal ende med det. Det kan simpelthen ikke passe, at jeg ikke kan finde ud af, hvorfor det er, at jeg altid ser godt ud på et skolefoto. Jeg forstår det ikke, og jeg kommer sikkert aldrig til at forstå det. Det er nemlig lidt af et mysterium som ikke sådan lige er til at løse.

Gåden om det perfekte skolefoto

Jeg er altså på lidt af en opgave med dette skolefoto, og der er ingen tvivl om, at det kommer til at tage mange år endnu, for mig at finde ud af, hvad der rent faktisk skal ske. Der er dog ingen tvivl om, at der med garanti nok skal komme til at ske et eller andet. Det er altså helt sikkert, at jeg med garanti også ender med at finde ud af det meste. Jeg er dog helt sikker på, at i lige så lang tid som jeg har haft lyst, så har jeg også haft lyst til at forstå, hvad det er der rent faktisk foregår. Der er jo slet ingen tvivl om, at vi garanteret ender med at se et eller andet. Jeg er dog sikker på, at jeg ender med at finde ud af det meste, og sikkert også det bedste om skolefoto.