Underholdning til Konfirmation leveret af Sunny Cagara

Simpel trylleri og underholdning i det gamle Egypten

Allerede i år 1700 f.Kr oplevede man tryllekunster i det gamle Egypten. Man har i et gravkammer i Bani-Hasan fundet et billede af et trick kendt som bægertricket. Tricket går ud på, at tryllekunstneren flytter en kugle rundt mellem tre bægre, uden at tilskuerne er i stand til at følge med. Op gennem årene er flere tricks som dette kommet til, og i dag er trylleri kendt som god og fascinerende underholdning. Tryllekunsten har desuden udviklet sig rigtig meget, og i dag ser man det ofte i sammenhæng med andre underholdningsveje (blandt andet sang, komik, illusioner etc.) i en god kombination. Søger man underholdning til en begivenhed, findes der mange tryllekunstnere. En af disse tryllekunstnere er blandt andet den sjove og magiske Sunny Cagara.

 

Et prægtigt konfirmationsshow i særklasse

Sunny Cagara kan tilbyde en fabelagtig underholdning til konfirmation, og har hertil også et sjovt og magisk skræddersyet fantastisk konfirmationsshow. Showet består af et prægtigt stort fællesshow  med komik og magi på cirka 20-25 minutter, og derefter laves der desuden også et 10 minutters close-up trylleri for konfirmanden for at give ham/hende en unik og magisk oplevelse, som han/hun sent vil glemme. Showet kombinerer stor magi, komik og mindcontrol i et sensationelt miks, der rammer alle sanser, involverer gæsterne og får dem til at grine meget og længe. Showet skaber glæde for folk i alle aldre, og kan være samtaleemne længe efter showet eller begivenheden, eller sågar efter flere år.

 

En kendt, dygtig og talentfuld tryllekunstner og  underholdende entertainer

Sunny Cagara er en dygtig tryllekunstner og meget underholdende entertainer, og er blevet meget kendt inden for sin branche gennem tiden. I 2013 optrådte han 150 gange på scenen i Tivoli, på Bremen og på Comedy Club. Han har haft mange spændende jobs i blandt andet New York og Las Vegas, og har desuden blandt andet arbejdet sammen med Grammy Award-vinder Jason Mraz og danske Out-landish. På grund af hans store arbejdserfaring, kæmpe dygtighed og utrolige talent, ved han hvordan man skaber fantastisk magi og god underholdning konfirmation.