Vintage møbler opbevaret

Vintage møblerJeg er en sejler. Jeg har lige siden jeg har været en lille knægt interesseret mig for sejlads. Jeg kan huske, at jeg startede med at sejle optimistjolle i en alder af 7 år. Lige siden har jeg nærmest krævet, at der skulle være vind i sejlene. Da jeg var nykonfirmeret og havde fået mange penge i gaver valgte jeg at bruge dem alle på en båd. Det var en Ørnvik 510, det var en lille hyggelig båd, som jeg havde meget glæde af i mange år. I mine ungdomsår var min store interesse at restaurere både og sælge dem videre med en god fortjeneste på. Det blev faktisk en ganske udmærket forretning. Jeg havde hele tiden vidst at jeg skulle på søfartsskolen i Svendborg. Jeg startede og boede på skolen og det var en sand fornøjelse, endelig at få nogle fag som virkelig fangede mig. Jeg var et lille skridt foran mine klassekammerater både fagligt, men også da vi skulle søge rederier om pladser på deres både.

Vintage møbler ventede i 4 måneder

Jeg søgte ved Mærsk. Jeg kom til samtale, og efter at have renset mine negle og været til samtale, vidste jeg, at jeg skulle ud og sejle for Mærsk. Mit skoleophold var færdigt og jeg skulle på søen. Jeg havde mange Vintage møbler som jeg skulle have opbevaret i mens jeg var på vandet. Jeg arrangeret gennem et flyttefirma, at de kunne tage mine ting i opbevaring imens jeg var ude og sejle. Jeg skulle være af sted 4 måneder og flyttefirmaet, havde min Vintage møbler i opbevaret i hele den periode. Vi lavede en aftale og jeg skrev under på kontrakten, også var jeg klar til at lette anker og komme af sted ud på de stor have, som jeg havde drømt og som helt lille.