Wallstickers der er nemme at sætte op og pille ned

Da jeg boede hjemme

Da jeg boede hjemme hos mine forældre, havde jeg mange wallstickers på værelset. Da jeg købte dem i sin tid, ønskede jeg, at de skulle have nogle fede budskaber. Jeg købte desuden også et verdenskort for at minde mig selv om den verden, jeg så gerne vil se. Jeg købte dem med vilje på en hjemmeside, hvor alle wallstickerne er lavet af tyndt selvklæbende vinyl. Dette gør nemlig, at de var nemme at sætte op, og det gør også, at de er nemme at tage ned.

 

Læs mere om wallstickers her

 

Min nye lejlighed med wallstickers

Da jeg flyttede hjemmefra, hjalp min far mig med at tage dem ned igen. Jeg ville nemlig gerne have dem med mig. Jeg vidste, hvordan min nye lejlighed skulle indrettes, og jeg vidste derfor også, hor jeg skulle hænge dem. Min far hjalp mig også med at hænge dem op, og jeg blev så fascineret, da jeg så dem hænge på de hvide vægge i den tomme lejlighed. Det lignede næsten en udstilling på et kunst museum eller noget lignende.

 

Måske nye wallstickers til lejligheden i fremtiden

Da jeg havde indrette lejligheden med møbler, syntes jeg, at nogle af dem hang forkert, og jeg var derfor endnu en gang glad for, at de var så lette at fjerne og sætte op. Wallstickerne gav virkelig de kedelige vægge et ekstra pif, og de gjorde samtidig også min indretning mere personlig. Mange af mine veninder har spurgt, hvor jeg dog har købt dem henne. Jeg fortæller dem glædeligt om hjemmesiden, og mange af dem har allerede købt deres egne. Sommetider går jeg også selv ind på hjemmesiden for at kigge på nye wallstickers. Hvem ved – måske skal jeg også have nogle nye på et tidspunkt. Jeg synes i hvert fald, at de er utrolig smarte og seje.